A hivatalos vizsgálat lezárulta után a Szövetség tájékoztatást ad annak eredményéről.

"A hivatalos vizsgálat lezárulta után a Szövetség tájékoztatást ad annak eredményéről" Vajon ez meddig tarthat? 

Olvasván a levelet, melyet a Vuelta Kft. írt, - aki TAG egy közhasznú szervezetben - a pálya kerékpáros Eb.-én történtekről és a bringasport facebook oldalon megjelent reakcióról, több gondolat is megfogalmazódott bennem ennek kapcsán, mivel az eset nem egyedi.

Egy kis iróniával mondhatnám, piszok szerencsések a versenyzők, hiszen volt velük szakmai vezetés, szerelő, stb., még ha nem is az esemény végéig. A valóságot persze nem ismerjük, várunk a VIZSGÁLATIG.

Szintén mondhatnám, hogy piszok szerencse, hogy a Vuelta Kft. által íródott levél egyáltalán elérte célját: a VIZSGÁLATOT.

Történt ugyan is, hogy az általam képviselt szervezet, - aki TAG egy közhasznú szervezetben - levelet írt egy fontos témában a Szövetség Felügyelő Bizottságának 2022. 11.07-én, melyre a mai napig nem jött válasz, pedig türelmesen vártuk a VIZSGÁLATOT.

Folytatván a sort, a Szövetség néhány hivatali alkalmazottjával lehetetlen a kommunikáció, adott esetben igen fontos szakmai témákban is (Tisztelet a kivételeknek).

Stílszerűen guruljunk tovább ebben a témában: más kerékpáros ágban is történtek hasonló események, amennyiben hasonlónak lehet nevezni, hogy a Szövetség a versenyzőt szagágon belül más kategóriába nevezte, de hab a tortán, hogy volt olyan versenyző, akit teljesen más szakágba neveztek (BMX Racing helyett Dowhill-be) és az már csak igazán csemege, hogy a versenyzőkkel semmilyen szakvezetés nem volt. Mind ez egy világeseményen történt!

Gurulhatnánk még tovább, hogy szakágon belül olyan testület hozz döntéseket a Szövetség Alapszabályában megfogalmazott döntési mandátum lejárta után 2-9 hónappal, akik önmagukat szavazták meg, hogy döntés hozó pozícióban legyenek, és mindez simán gurul tovább.

Ez ügyben is levelet írtam, semmi sem történt, nem hogy VIZSGÁLAT.

Nagyon nem jó felé haladunk, nem hogy, koncepciók, tervek, nincsenek, de eredmények szempontjából is csak a ma van, de megkockáztatom, hogy nem is a ma, hanem a pillanat!

Remélem, nem illan el!

Óriási respect Mindenkinek. Levelem a legnagyobb jó szándékkal íródott.

Borbély Ferenc

Veszprémi Spartacus SE

https://www.facebook.com/bringasport/posts/pfbid06GCqM8eHeTxwfmy9M4rgFKpJPpRrj4cV4cpz5LbAzQop946LDczvmDfMaHbNoJx5l