2010 tagdíjak, licencek, biztosítások, teendők

1.Tagdíj:

 MKSZ részére 5.000Ft, BMX Szövetség részére 10.000 Ft fizetendő.

 

2.Dokumentumok:

 Kérjük, a szokásos dokumentumokat (2010. évi): APEH nullás igazolást, Bírósági Kivonatot BMX Szövetség (vagy valamely szakági szövetség) részére EREDETI példányban

3.Licencek, Biztosítás
Licence kérő nyomtatvány elérhető a Letöltések menüpontból –mely egyben az átigazolási lap és sportorvosi jóváhagyásra is alkalmas. Amennyiben az egyesületnek nincsenek elmaradásai (MKSZ, szakági szövetségek felé); rendezte 2010. évi tagdíjait; leadta a szükséges dokumentumokat; befizette licence díját; licence kérő lap hiánytalanul, nyomtatott betűkkel olvashatóan, egyesület által lepecsételve, szükséges rublikákban aláírva érkezik be, úgy elindul a licence kiváltás folyamata. A licence kérőket szakági szövetség (BMX Szövetség) részére kell eljuttatni.

Kapcsolódó MKSZ határozatok:

2009-11-23. 2. sz. határozatAz elnökség egyhangú döntése értelmében a 2010. évi licencek díjai akövetkezők:

2010. március 31-ig hiánytalanul leadott, lepecsételt, érvényes orvosi igazolással rendelkező licencek ára:      U7-U19 korosztály részére          3,000 Ft
                        U23-Master korosztály részére    4,000 Ft

2009 április 01-től:
U7-U19 korosztály részére         4,000 Ft
U23-Master korosztály részére   5,000 Ft

A nem versenyzői licencek egységára 3,000 Ft (kiváltási időtől függetlenül)

Licence pótlásának díja 1,500 Ft

A licencek ára tartalmazza a Nemzeti Sportszövetség által kötött kötelező hazai baleset biztosítást. Az utazási biztosítást, mely külföldön felelősségbiztosítást tartalmaz, továbbra is külön lehet megkötni minden utazás előtt.

Mint a korábbi években, most is minden egyesületnek minimum 1 csapatvezető licencet is ki kell váltania, de egy személy egy csapatvezetői, egy versenyzői és egy bírói licencet is kiválthat a 2010-es szezonban, de az igénylőnek mindegyik licence teljes árát meg kell térítenie.

A versenyengedélyek kiállításának dátuma: az az időpont, amikor a versenyengedély-kérelem a szövetséghez beérkezik, illetve amikor az esetleges hiányok pótlásra kerülnek.

2009-11-23. 4. sz. határozat
Az elnökség egyhangú döntésével megerősíti, hogy a Magyar Kerékpársportok Szövetsége által kiállított versenyengedély mindhárom szakágban, azaz a Magyar Mountain Bike Szakági Szövetség, a Magyar Kerékpáros Szakági Szövetség és a Magyar BMX és Cross Triál Szövetség versenyein egyformán és korlátozás nélkül használhatóak. A licence kiváltására mindhárom szakágban ugyanazok a feltételek vonatkoznak. Csak és kizárólag a Magyar Kerékpársportok Szövetsége által kiállított licencek érvényesek mindhárom szakágban.

Az átigazolási időszak 2010. március 31-ig tart. Addig az időszakig, míg a versenyző nem váltott ki licencet, szabadon igazolható. Az év közben történő átigazolási díj mértéke: 20,000 Ft.