Ausztráliai BMX napló 7

Július 27 Hétfő

Kora reggelre terveztük a kelés t(8 óra). Ezt nem sikerült, 9 körül már mindenki felkelt az ágyból. Sok terv nem volt mára.

Sok terv nem volt mára. Reggeli után, elvégeztük szokásos teendőinket. Elindultunk a városközpont felé, hogy ajándékokat vásároljunk. Az idő nem kedvezett, félóránként jött egy zápor. A maradék pénzünk elköltése után, úgy döntöttünk megebédelünk. Nem sikerült egyetértenünk hogy mit is együnk, ezért kicsit félve de hallgattunk a Ferire. Egy thai éttermet céloztunk meg. Az ebéd jól sikerült, mondhatjuk hogy ízletes volt az étel. Ezt követően visszatértünk a szállodába. A biciklikkel kezdtünk a bepakolást, majd a ruhák következtek. Ezek végeztével lementünk ismét a pezsgőfürdőbe. A pezsgőfürdőre kiírták, hogy nem működik, valószínű a tegnapi alakításunk miatt, de nekünk jó magyar ésszel sikerült elindítani. Miután visszatértünk a szobánkba megvacsoráztunk és. Azóta itt ülünk felváltva a gépnél, Balázs várja, hogy aludjunk, mi meg csak írjuk nektek a beszámolót.

Elegünk van mindenből, szeretnénk már gulyást és pörköltet enni, magyar csajokat látni, magyar bort vagy sört inni és lehet, hogy nem jók a magyar pályák, de nekünk most az kell.

Köszönjük Emese.

üdv. Feri, Gábor, Csiga, Balázs