Ausztráliai BMX vb. napló 5.

Július 25. Szombat

Tegnap este edzés után elindultunk boltba. A bolt előtt parkolt egy autó, s nem tartottam elég oldaltávolságot. Szóval eltaláltam a tükröt, és megkarcoltuk a sárvédőjét. Van biztosításunk, de itt olyan amerikás minden.

Szóval eltaláltam a tükröt, és megkarcoltuk a sárvédőjét. Van biztosításunk, de itt olyan amerikás minden. A mi kocsinkon csak egy kis karcolás látszik. Remélem nem lesz belőle gond. A lakásban a fűtés továbbra sem működik, szóltam a recepción de azt mondták, hogy hétfőig nem tudják megjavítani. Kaptunk volna egy másik lakást a 6. szinten, de túl bonyolult lett volna átköltözni, szóval maradtunk. Megint spagetti volt a vacsora, csak most sajttal. Gábornak másik gumikat tettünk a bnx-re. Ez simább, talán jobban gurul. Lefekvésig bekapcsoltam a sütőt, s grill fokozaton egészen kellemes meleg lett.

Vissza a versenyhez: Mégsem olyan könnyű a pálya, mint gondoltam. Juniorok közül többen csak igen nehezen tudták ugrani a pró szakaszt. Balázs, Csiga egyáltalán nem. Gábor véleménye szerint nehéz a pálya, az első szakaszon lévő két ugrató picinek tűnik de a gyors át haladás érdekében nagyon odakell rá figyelni.. A pro szakasz két ugratója kissé dirt-ös , az eldobó olyan mintha falnak menne az ember a leérkező szintén. Lásd képek később. A 3.ik szakasz technikás, púpok sora ritmusos olyan igazi amerikás, franciás, egy hiba és vége mindennek. A 4. szakasz azaz az utolsón csak két ugrató van egyszerűek, mondhatjuk azt is hogy nem itt fog eldőlni a verseny.

Selejtezők eredményei:

Balázs: 6,6,6

Csiga: 6,5,6

Gábor: 3,4,4