BMX Cross EB. Orleans 05.05. Szombat

Ma délután 4 órától volt edzésünk. Reggeltől a challenge csoportok versenyei zajlottak. 3 óra előtt indultunk, hogy még legyen időnk a bemelegítő kerékpárt, s minden egyéb eszköz elhelyezésére. A challenge kategória döntőire értünk ki.

Szinte minden futamban volt bukás a kanyarokban. Beigazolódott, amit már csütörtökön is tapasztalni lehetett, lehetetlenség ezekben a kanyarokban így befordulni. 16.30 helyett negyed nyolckor kezdődött az edzés a bajnoki osztály számra.

A közel háromórai várakozás alatt szinte minden elromlott, ami elromolhat egy ilyen esemény alkalmával. A kanyarokat szőnyeggel fedték le, de persze elcsúszott rögzíteni kellett. Nagy nehezen sikerült. Úgy tűnt minden rendben, csak a rajtgép nyílott le magától. Munkahengert kellett cserélni és végre kezdődhetett az edzés, majd a verseny.

Szoboszlai Patrik a 21,. Bujáki Bence a 22., Rozsenich Gábor a 24. futamban indult. A rajt után, az indítódombon megszerzett hátrányt úgy tűnik, versenyről-versenyre cipeljük magunkkal és ezt a hátrányt ebben a mezőnyben lehetetlen ledolgozni.

Patrik 6.6.7, Bence 8.7.6, Gábor 6.7.7,-el kiesett a selejtezők során.

Holnap korábban kezdünk, s a verseny után utazunk Lumbresbe az edzőtábor helyszínére.