BMX Cross edzőtábor Klatovy (Csehország) 2.

2014.06.09 Hétfő Nem keltünk túl korán, mert ünnep révén, és a megbeszéltek szerint csak 10 órától lehetett a pályára bemenni. Tulajdonképpen nem készítettem edzéstervet erre a két napra, de mindenképpen a rajtmozdulatok és az első akadály gyakorlása volt a cél. Mondhatnánk minden a tervek szerint alakult, de az egyik segítő szülő kölcsönadta a lámpához tartozó vezetéket valakinek, de az majd csak a hétvégén hozza vissza.

Összefoglalva lámpa nélkül kellett Patriknak startolnia!!

Délelőtt 2 órát voltunk a pályán, több szünetet tartottunk és többnyire csak a rajttal és az első akadállyal kapcsolatos feladatokra koncentráltunk. A nagy melegben semmilyen nagyobb terhelést nem terveztem.

Délután öt órára mentünk edzésre. Korábban kaptunk kulcsot a pályához, valójában minden szükséges eszközhöz hozzáfértünk. Rajtmozdulatokat gyakoroltunk többnyire. A megépített SX dombról tulajdonképpen olyan gyors volt a tempó, hogy csak az első akadályt lehetett alapvetően teljesíteni. Az utána következő nem volt ritmusban ezzel a gyors sebességgel és annak átugrása veszélyes volt.