BMX Cross edzőtábor Montelimar 2. Hétfő

Hétfőn délelőttre nem terveztem edzést. Boltba kellett mennünk Babarczi apukával, mert előző este kiderült, hogy csak kenyerünk nincsen. Viszont különböző táskákból irdatlan mennyiségű felvágott, sajt került elő.

Az ebéd katasztrofális volt, amiről sem az étterem, sem a szervezők nem tehettek, hiszen jót akartak. A marhahúsból készült nem kellőképpen átsült steak-ek nem arattak sikert, mint ahogy a tatár sem. Délután a terv szerint a pályára mentünk. Az edzés első részében technikai elemeket gyakoroltunk. A pálya szinte minden szakaszát megpróbálták a versenyzők versenytempóban teljesíteni. Startgépes edzés következett, melyet egyéni teljes pályás időmérőkkel kombináltam (Gábor: 43.60, Patrik: 44.98, Csiga: 44.38, Bence: 45.05, Balázs: 45.63, Zsolti: 44.22). Ezek jelenleg csak felmérő jelegű adatok de viszonyítási alapot jelenthetnek. Több mint három órás edzés után a szabad bringázás közben Patrik és Bence is elesett, fáradtak voltak, befejezés mellett döntöttem Még rengeteg időnk van. Szeretném, ha az akadályok nagy részének leküzdése rutin feladat lenne.

Edzés vége felé kitaláltam, hogy az utolsó szakaszt visszafelé kellene ugrani. Gábor és Patrik megpróbálta, tetszett nekik.

Egyébként a pálya erőnlétileg sem egyszerű feladat, hiszen egy nagyon hosszú kanyart gyakorlatilag sprintben kell végig tekerni, majd egy emelkedő következik két kettes kombinációval.

Elégedett vagyok a teljesítményekkel, viszont félek attól, hogy ma sok volt az elvégzett munka, izomlázat okozhat.

A vacsoránk egy másik étteremben volt. Saláta, csirke, tészta, gyümölcs. Ez talán beválik, nem úgy mint az ebéd.