BMX Cross Edzőtábor Verona, Rivignano 9.

2013.11.22. Péntek Edzőtáborunk utolsó napja a mai. Tegnap éjszaka esett némi eső, a közeli hegyekben pedig hó. Alapvetően nem zavart bennünket, hogy nedves volt a talaj, viszont a pálya koptató rétege felfröcsögőt bringákra és nehezen működtek a fékek. Nem terveztem a mai napra semmilyen komolyabb feladatot, azonban Bujáki Bencének egy oda-vissza teljes pályakört kellett teljesíteni, sprinttel és fekvőtámasszal kombinálva. A tábor elején még Veronában megállapodtunk, hogy étkezések alkalmával senkinél nem lehet telefon és más kommunikációs eszköz.

Nos, Bence ezt megszegte és ez volt a büntetése.

 

Az edzés folyamán csak technikai elemeket gyakoroltunk. Terveztem, hogy egész pálya köröket megyünk időre, de a talaj nem volt teljesen tökéletes. Előbb fejeztük be az edzést, mert ma a szokásossal ellentétben ebédelni mentünk a szállodába.

 

Délután csak levezető jellegű gyakorlatokat végeztünk. Tulajdonképpen sikeresnek értékelem ezt a tábort. Több pályán is tudtunk gyakorolni és újabb ismerősöket is szereztünk, mely a későbbiekben hasznos lehet. Közeledik a január, februári holt időszak, jó lenne, ha ebben az időszakban is bicajozhatnánk.