BMX Cross Világbajnokság Rotterdam (Hollandia) 3.

2014.07.22. Kedd Együtt a teljes Magyar (Veszprémi) csapat. Buday Zoltán és Buday Ádám is megérkezett tegnap délután. Tegnap este meghatározott időpontban mindenki megtekinthette a pályát. Mint azt már korábban jeleztem nem volt még teljesen kész. Folyamatosan dolgoznak rajta a rendezők. Szerdán már a challenge kategóriának versenyei lesznek. Délután 14.50-kor kezdődtek az edzések a Magyarok számára. Mi a hatodik blokkban vagyunk Csehekkel, Dánokkal, Finnekkel, Olaszokkal, Japánokkal, Lettekkel, Norvégokkal, Zimbabwével, Spanyolokkal, Szlovákokkal, Portugálokkal egy csoportban. A hetedik befejező csoportot a Hollandok alkotják két osztályban: 12 év alatt és 12 év felett. Nagyon sok versenyzőt neveztek.

Nem sok lehetőség adódott a pálya akadályainak gyakorlására, minden versenyző 3 kört tudott csak teljesíteni. Ilyen rövid idő alatt semmilyen következtetést nem lehet levonni. Edzés után természetesen megbeszéltük a versenyzőkkel, hogy mit is lenne a legideálisabb valójában.

 

Bujáki Bencének az elite osztályban csak pénteken kezdődnek az edzései, most csapatvezető helyettesként segített nekem. Délután érkeztünk a szállodába, majd nagyon rövid pihenő után Bencének segítettünk a sprint edzések levezetésénél, amibe természetesen Beni is beállt.

 

Holnap is délután kezdődnek majd az edzések és a 17 év feletti korosztály számára a versenyek.