BMX edzőtábor – Rivignano 3.

03.26. Csütörtök Reggeli után se változott az időjárás, így pályaedzés helyett egy 20 perces gimnasztikát és bemelegítést követően 40 perc futás volt a feladat. Délutánra szerencsére elállta az eső, így 3 órától fél 6-ig a BMX pályán edzettünk. Az első egy órában kanyartechnika volt a feladat összekapcsolva 1-1 szakasszal. 15 perces pihenő után a rajtgépen gyakoroltunk, Pichler Igor, Herczeg Sándor, Szoboszlai Patrik és Vincze Gergely mentek együtt egészen az első kanyarig.

A kisebbek először párosával mentek a második ugratóig versenyt, majd pedig együtt az első kanyarig. Az edzés utolsó részében, az utolsó szakaszon és a harmadik szakaszon gyakoroltunk menet iránnyal ellentétesen. Végezetül pedig rövid levezetés és nyújtás volt.
 

03.27. Péntek A csütörtöki edzés végétől kezdve egészen péntek délig esett az eső, így a delelőt folyamán két előadást tartottunk a versenyzőknek. Az egyik előadást Szoboszlai Patrik tartotta, az edzés előtti bemelegítésről, az izmok működéséről és a folyadékpótlás fontosságáról.

 

A második előadást Kovács Péter tartotta az éttermi etikáról és a viselkedéskultúráról.

 

Ebéd után indultunk Veronába az Alpok-Adria Kupa első két fordulójára