Edzőtábor Lumbres 05.09. Szerda

6 órakor ébredtem, terveztem egy rövid reggeli futást, de megint esett az eső. Ma délelőttre nehezebb edzés szerepelt a programban, főleg a második szakaszt kellett volna gyakorolni, de látva a felhőket és érezve a tegnapinál erősebb szelet, kétségeim voltak.

Fél kilencre mentünk reggelizni. Már csak az Ausztrálok, Új-Zélandiak, Japánok, Litvánok vannak itt a szállodában.

Reggeli után a sportolók BMX-el, én kocsival a felszerelésekkel együtt mentünk a pályára, ami kb. 3-3.5 km-re van a hoteltől. Nagyon kevés ugratót tudtunk gyakorolni, mert nagy volt a szél. 12 óra után fejeztük be a délelőtti edzést és vásárolni mentünk.

Délutánra megszűnt az eső és gyengült a szél ereje is, de a szálloda és a pálya helyszínén merőben más az időjárás uralkodik. Szerda lévén egész Franciaország szerte sportnap van, ami azt jelenti, hogy tanulók választhatnak a sportágak között és az egésznapot a választott sportággal töltik. Szóval nagy volt a forgalom a pályán. Két indítódomb, két progate és néha áthallások voltak. Sajnálom, hogy az időjárás közbeszólt és nem tudunk teljes értékű munkát végezni. Egy azonban biztos, hogy a világ élvonalába tartozó versenyzők is követnek el hibákat egy-egy akadály teljesítése közben. Durrog a bringa Willers alatt is.

Holnap délelőttre csak nagyon könnyű edzést tervezek.