II. Ifjúsági Olimpia Nanjing (Kína) 2014.08.17. Vasárnap 2.

2014.08.17. Vasárnap 2. A verseny után közvetlen járattal egy kis késéssel ugyan, Erdélyi Attilát kivéve a BMX pályára mentünk, mert végre hivatalos edzésünk volt. Attila visszament a faluba. Teljesen más itt a levegő és természetesen a hangulat is. Talán azért is, mert az országúti és MTB pálya szintkülönbségben magasabban fekszik és párásabb a levegő, na meg talán azért is, mert itt van az Én igazi helyem, itt a pálya körül, és itt érzem magam a legjobban.

 

A lányok kezdték az gyakorlást először. Zsanett nagyon élvezte az edzést és szorgalmasan rótta a köröket. A pálya legfontosabb részét az indító dombot követő első akadályt gyakorolta többször. Egyre jobban gyorsult, de nagyon elfáradt.

 

Móricz Dani bátran kezdett, talán egy kicsit túl bátran is. Nem sokat BMX-ezett eddig és szükség lesz még némi gyakorlásra, hogy biztonságosan tudjon végig menni. Nem fékez az akadályok előtt és elemelkedik a bringa. Korábban fejezte be az edzést, mert holnap időfutam verseny is lesz, majd azt követően újra BMX edzés.

 

Reggel korán kelt mindenki és fárasztó nap volt a mai, de sikeres!